Nápad
Anotace: psaní psaní psaní, múzy a tak vůbec prekérnosti vymýšlení
Nenasytně chtěný
múzou objatý
zásadní nápad.
V hlavě dá se po něm sápat
ačkoliv uhýbá
a pozice důstojně kryje.
Harpyje...
Myšlenky rády hrají piráty
svobodně a tvrdě,
ale když dostanou se na papír,
že ulehly tam jako do vaty,
můžou být hrdé.
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, enigman, WAYWARD, hanele m., Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)