Noční stín
Anotace: o jedné ztracené co stále hledá...
Když město v noci svítí a oči se klíží,
ona se budí-tajně se plíží.
Velká postava, bílé tváře,
kráčí jak bez duše-bez kousku záře.
Duši má černou jak špinavou cestu,
chodí jen stále od města k městu.
Záhadná postava hledá spásu
aby opět nalezla svou radost a krásu.
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: hezule, Veronikass
Komentáře (1)
Komentujících (1)