Neodolám
Anotace: prostě neodolám...
Neodolám svým přátelům, kteří den co den
dávají mému životu smysl-ti jediní mi dokáží
zaslepit i odtemnit mysl.
Neodolám šálku kávy, který mě udrží bdělou
-po každém jeho hltu stávám se smělou.
Neodolám obloze na které plují hvězdy
a sem tam spadnou dolů, ztratí se v neznámu
-v moři, poli, lomu,...
Neodolám úsměvům, které mi lidé na ulici darují
-tímhle činem lepší svět malují.
Neodolám cigaretě-zákeřnému zlozvyku
co kvůli němu všichni kolem tropí tolik povyku.
Neodolám dobré hudbě-zvláště té, co uzavře
mne ve své komnatě-tajemné a tónové.
Neodolám bubeníkům...paličkami mlátí do svých bicích
s takovou vervou, že jen svým uměním co předvedou
ze mě šaty servou.
Neodolám autům, co silný zvuk motoru mají,
neodolám mužům, kteří jim tuhle sílu dají.
Neodolám spoustě věcí, ale o tom je celej život přeci...
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, hezule, Veronikass
Komentáře (1)
Komentujících (1)