promin, ale druh teto poezie ja osobne neuznavam, ale to je muj osobni problem :))
07.02.2009 22:56:00 | saddova
Pro dobrotu na žebrotu :-) Četl jsi tu zprávu o jistém portugalském zemědělci, který si kvůli strachu ze soudního sporu uřízl prt (nevím už jestli to byl zrovna ukazovák)?
07.02.2009 11:29:00 | Chancer
...ukazováček není jen na ukazování, chjo... Už nic neřezej, nikdy nevíš co by mohlo následovat...
07.02.2009 10:46:00 | Aťan