Epitaf
Každý z nás už má,
tam kdesi v neznámu,
napsaný neviděný epitaf...
malé denní tragédie
dávají mu tvar..
Když umíráš,
už nejsi hráč.
Smrt má v ruce
všechny trumfy-a převálcuje nás...
Čas pak zamete stopy
a jen náhrobní kámen
tu bude stát..
Na tvé neprolité slzy-vzpomínat..
Bývalo,bylo...a nebude
Přečteno 325x
Tipy 19
Poslední tipující: kikis, Holis, Squat_the_world, 6thSun, NikitaNikaT., 5thelement, Mbonita, Flamy, V.N.Losinský, enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)