Záživnej zemák
Je hodina zemáku,
mám to celkem na háku,
je strašlivě nudná,
(kde je jaká studna),
teď plzeňský kraj,
pro úču je ráj.
Vedle me sedí Týnuška z nebe,
taky jí z toho zemáku jebe.
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, Neldor
Komentáře (2)
Komentujících (2)