přízraky
Anotace: svět se tvoří až za zornicí, nikoli před ní
.
mraky v šiku
sledují ústa Měsíce
a na povel
ustoupí mu v přehlídce
Sirius lavíruje stíny stromů
plastičnost světa se rozplývá
ve dvojrozměrnosti noci
a stejně tak se lidé smrskávají
na černou a šedou
vzduchem se proplétají
léčitelé zatopených očí
zrozeni z existence byť jen v jediné mysli
přízraky malomyslného srdce
přátelé poloviční duše
nehmotně lnou rty k mé tváři
.
Přečteno 389x
Tipy 41
Poslední tipující: A. V. Nýmand, ziriant, Lea Aura, Agniezka, jedam, Zpátky, Haniéčka, drsnosrstej kokršpaněl, kikis, J.U. Ray, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)