Poezie
Anotace: Prostě o ní...:)
Poezie
to malé slůvko
co vlastně skrývá.
Maluje svět do různých barev
do měsíčních lun
a do tónů harf.
Každý tak trochu lže
- to aby to lépe znělo.
Myslíš, že ne?
Prý je mlha závojem
a vrba natahuje prsty
a maminka? vždy hodná.
Poezie.
Chci se ti poklonit.
Královno ironie.
Útěcho má.
I když prolhaná.
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)