královský hermelín halí moc a splín, to je vynikající obrat, jinak poetický týden nevím zda bude dokončen, zítra už jdu na noční a tam mě většinou opouští inspirace, ale kdoví, třeba bude nějaký brzký ranní splín o 5té :-)
09.02.2009 21:17:00 | Kubino 2
...a co teprve, až stín krále přestane bavit blázny:)) parádní, ST!
08.02.2009 23:37:00 | Squat_the_world