Živě z Londýna
Anotace: ................
Živě z Londýna
hlásí se démoni
co roztančí
na všech ulicích
nevídané šílenství
svými elektrickými netvory
se šesti strunami
které k lidem promluví
svými hlasy o svobodě
jen se přidejte
kolotoč kouzel
dneska s nimi roztočte
až do svítání
žijte dnešní noc
jak tu poslední
nebo první
nové doby
vystřízlivění bude horší…..:-)
Přečteno 273x
Tipy 29
Poslední tipující: BArBArKO, Kristine Clary-Aldringen, Kapka, Holis, fab four, boruvka175, Dota Slunská, Lenullinka, Jamesow, Kyška, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)