Dobrý nápad, jak Tě "napad"? ... :)ju, roboti píší VIS ... Ty prostě víš, co napsat...
10.02.2009 19:29:00 | toužím.jít.dál
Vzpomínám na doby na střední škole. Měsíc před maturitou nám profesor na ČJ dal otázku: Kolik písmen má česká abeceda? Odpověděli jsme sborem: 32! Správně, řekl profesor. A teď zkraje, ty! Řekni mi je všechny popořádku! Vyzkoušel celou třídu, bylo nás tam 24 a dal 24 pětek! Nikdo napoprvé nesestavil českou abecedu!
Zkuste si to!
10.02.2009 15:08:00 | Zasr. romantik