Štit
Anotace: Jaké to asi musí být..
Zaklesnout štít,
nepřítele bít,
o vlasti snít,
bratry po svém boku mít.
Matku Zemi políbit,
krev prolít,
milované ochránit,
ale hlavně nepřitele do své vlasti nevpustit.
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: lady_esik, kikis, SvenHassel, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)