Houpe se..
Tak jako úsměv na tváři oběšence, houpe se cosi v mojí duši. Tiše praská, bouchá. Nepřestává.
Tak jako usedavá marnost,
navždy v zrdcadle zatracena,
tvoří se někde uvnitř most,
jež převádí myšlenky do ztracena.
Čirého zla, rudá poupata,
jež rozkvétají v zatracení,
jako hrobníkova lopata,
neokusí líbezného probuzení.
_______________________
Protože..
jeho lásku sežrala jsem,
zamávala s jeho duší.
Zde..
jako květ zla..odkvetla jsem,
výkřiky z temna mě teď ruší.
Padám na zem..
za havraního pění,
moje srdce si teď vem,
a duši plnou umrlého snění..
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Sleepwalker, 6thSun, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)