neřád
Proč světa řád
je v rukách neřádů
a do řad mluví zbraně
proč vrána k vráně sedá
a dole laně polekaně
ve stádech hledaj
žvance trs
jak dítě mámy prs
Jen buďte seřazeni
vždyť chvíli po poledni
ti možná řeknou sedni
s hlavou k zemi
pokloň se mi!
Tak jakej řád
si jen přát
vždyť všechno tu už bylo
jsem kurva, historie
co de i za to kilo.
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, NikitaNikaT., Kyška
Komentáře (2)
Komentujících (2)