... u vousu prorokova .. . Gabkine, ...
ty jsi na tom už skoro jako já, ... :-))
když nerozeznáš plky senilního starce ... od "umjení" básnického ..
/hele, ty mudrci, ... ty jsi mi taky povedenej gumákovej filosof ... ze Sušice ... /
... ... a vo tom to sakra přece je, ...
dávat věcem váhu a tvar, a hledat souvislosti ...
a nelámat nad tím hůl, když je to k zlosti ..
******************************************************
se těším až to někdy vyjde a budou hvězdy a bohové příznivě naladěni ... a sejdeme se nekde v dobré náladě v rozšířené "Vidlákové" sestavě .. :-))
čus bus antabus, ...
a netvař se jak kakabus ... *
12.02.2009 10:08:00 | HarryHH