HADÍ JAZYKY
*
Hadí jazyky kmitají...času vteřiny
Postáváš v závětří vyšlapaných cest
krajinu okolo dobře už poznáváš
lidi co vídáváš nemění tvář
Panáček poštovní
ten tady nestaví
zbytečně nasloucháš
to jsou jen holubi
Stromy tu vyrostly před tvými zraky
některé do výše a jiné seschly
tak jak tvůj obličej
byl jednou...mladý byl
Civíš si do nikam
na místě zarůstáš
kořeny bez vody
jen smutek polykáš
Žmouláš tu fotku
mladého klučiny
zkoumavým pohledem
jen jeho neviny
Usycháš pomalu
ani se nezeptáš
"Měl jsi mě trochu rád,
tak mi to někdy vzkaž."
Sníš pořád dokola
jaké by to bylo...kdyby
*
Přečteno 306x
Tipy 51
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Tygropes, dream in emptiness, sophia92, NikitaNikaT., Psavec, jita.1965, Spadlá z nebe, Lorraine, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)