Ano, líbání lístečků je tam asi nejsilnější moment, jinak to také není zlé, avšak příliš jasně to nezáří.
12.02.2009 13:27:00 | CorrimsonTom
"líbat lístečky co mají rány" tato část se mi líbila ze všeho nejvíce. Je to krásná báseň. Dávám supertip.
12.02.2009 12:12:00 | Lilly Lightová