Malý testament
Anotace: jen tak, na jednu notečku
Jsem tady, nevím na jak dlouho.
Nevím jak dlouho ještě budu žít
nežli mě přijde navštívit
hubená kmotřička z venkova...
Pak nebude již domova,
pak nebude již stesků.
Možná že odešel jsem brzy...
však nechte si své slzy,
nechte si svůj smutek pro jiné.
A mě nechte zemi, nechte mě jít.
Vy můžete zapomenout,
já na věky snít
a všichni budem spokojeni.
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Nergal, Alasea, eery, Kapka, Psavec, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Jarin Kalin, nejsembásník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)