Konám misi životem
Konám misi životem.
Cestami prašnými
se ubírám.
Krok za krokem
si plním svoje
cíle,
někdy udělám skok,
jindy nachodím míle.
Občas se točím
v kruhu dokola.
Je to náhoda
nebo porce osudu,
co si se mnou zahrává
a jen po kapkách
mně štěstí podává?
Život mně dal
spoustu lekcí,
každá jinou barvu má.
Vytrvale hledám štěstí,
jen tak se mu nevzdávám.
Prošlapu mnoho střevíců,
budu hledat svůj stín,
kytky co rostou v duši,
kterými hladové nakrmím.
Přečteno 321x
Tipy 13
Poslední tipující: Markéta Hl., Iva Borecká, Kars, Mounkey, lady_esik, Eve, René Vulkán, Verena, Paulín, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)