Hrdlo bulváru
Anotace: Moje nejnovější věc...
Město
Je tiché
lidé
jsou hluční
o omítnuté cihlové zdi,
o sádrokarton
tříští se lidské hlasy
Neslyším nic
stěny - ti vrazi
pohřbily zpovědi
zaživa
Město
je hlučné
Lidé
jsou tiší
oprýskané cihlové zdi
i beton
roztříštil městský hluk
ten vykradač hrobů zpovědí
Teď kutálí se na ulici jako roztrhané perly
naše nářky,
náš smích
i milostné vzdechy
jenž inhed po vyleštění
ozdobí hrdlo bulváru
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, Myff, Terulienka, kikis, Radek.oslov.Šafárik, voedor
Komentáře (4)
Komentujících (3)