Samá krev, vyhřeznuté vnitřnosti, násilí... Rifte, ty budeš asi duševně nevyrovnaný člověk, trochu se nad sebou zamysli, svět je přece plný lásky, porozumnění a emocionální harmonie. Stačí se porozhlédnout tady na literu...
16.02.2009 20:44:00 | Teplý kohout
...dýku ze srdce vrážíš mi do břicha,poslední manu vrhnu si do trika,pak ti jej věnuji i s mými zbytky,můj sen jsou jen samé...
14.02.2009 23:41:00 | WAYWARD