Do větru
Anotace: kategorie - strach
Bílá holubice
na břehu jezera
a srdce trochu více
tluče
pěstí do šera
Tluče chce otevřít
oni nechtějí
vtloukli do veřejí
znamení
Černé konce pírek sviští
vítr syčí
klouže po oknech na sídlištích
holubice padá únavou
strachy odplavou
Možná
Přečteno 260x
Tipy 7
Poslední tipující: Alasea, malá čarodejnice wiggová netopýrková, labuť, v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)