...potlučeného anděla
Anotace: vezmem ho s sebou, co říkáš?
Rychle projdem
trosky ráje
najdem anděla
na kavalci
Přece ho nenecháme zmoknout?
Roztekla by se mu křídla
nemohl by létat
odřel by si tělo o svodidla
až by utíkal z ruin nebe
Vezmem ho s sebou
potlučeného anděla
když ráj je už jen ruina ztemnělá
Vezmem ho s sebou
opravíme
nakrmíme
Vezmem ho s sebou
aby se jednou mohl vrátit
a vzal nás s sebou
Přečteno 420x
Tipy 23
Poslední tipující: sinoraLee, Holis, NikitaNikaT., BArBArKO, Alasea, takova, malá čarodejnice wiggová netopýrková, sýc, Petbab, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)