Anotace: ...
V srdci mám díru.
Bolí, bolí, bolí...
avšak -
- bolet již přestává.
Jdu dál!
(aspoň doufám)
Jsem trochu zmatená.
Stále toužím po něm, ale najednou...
...jseš tu i Ty.
Ty a tvoje vtípky, sarkasmus...
Blázním snad...?
(jo, jsem cvok)
Co se to sakra děje...?
Celé je to strašná hloupost.
Proč Ty?!
Trochu mě to děsí.
A co mám dělat dál?