Halucinace
Anotace: ..................
Mám
halucinace
na moři
mezi motýly
v pentagramu
schované
magické kouzlo
probudilo
pět sfér
které otevírají
brány
plné snů
září jako měsíc na nebi
poznávám sám sebe
ve vodní hladině
rozbouřeného moře
v zemi nezemi
ve snech
mé barevné fantazie
duha na dálnici
plameny v srdci
dnes se neusíná
tančíme
na
jazz
ráno duha mizí
v podzimní mlze
se ztrácí
mé snové halucinace.
Přečteno 389x
Tipy 37
Poslední tipující: Holis, bloumej očima, Quigleika, Squat_the_world, Churry, kikis, dream in emptiness, NikitaNikaT., carodejka, Dota Slunská, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)