Nepoučitelní
Vše jednou spadne na zem a rozbije se,
ať ta věc a ta zem je cokoli,
stejně však vše pokládáme výš a výš
a dopad je pak bolestivější.
Proto je možná lepší nic nevěšet na háčky,
ale radši rovnou položit na zem.
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: DNA, Kapka, Lenullinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)