Anotace: ...z nečekané sbírky - Jednou to přijít muselo! -
Tak to je bomba! POzor, kombinace s kulometem je přímo básnicky vražedná...
17.02.2009 10:05:00 | kikis
Na nic je kulomet,
na nic jsou šípy,
ochutnej sladký med,
a vezmi čípky.
Na lásku se vyser
pěstuj si vtípky,
pak hlídkuj u mísy,
bys nezničil slípky.
17.02.2009 08:42:00 | Zasr. romantik