Labyrint mne zaujal, viz mé nedávné dílo a technická vložka je také spestření, které se nevidí. Pro mne příjemné počtení. Děkuji.
20.02.2009 23:39:00 | M.V.Jung.
Popravdě řečeno, já se v tomhle stylu básnění nenacházim (čimž rozhodně nechci říct, že je špatnej, aby sis to špatně nevyložila... ). Ale v obsahu jsem se našla :)), jen mě trošku zaráží ten labyrint a nevim, jestli v tom něco hledat...
18.02.2009 22:29:00 | Kyselinka