To jsem čekala až dokonce! Moc jsem netušila, jak to bude končit... Ale teď se klanim děsně hluboko!!!
18.10.2005 15:55:00 | Králík
To jsem čekala až dokonce! Moc jsem netušila, jak to bude končit... Ale teď se klanim děsně hluboko!!!
18.10.2005 15:55:00 | Králík
co to je za divné probuzení??
v něco lechtivějšího bych zkusila to změnit :o))
07.10.2005 13:31:00 | šuměnka
Paní spisovatelko, tleskám a jen pro vás, tady přede všema. úžasně dovedete cokoli popsat, asi to dělá ten čerstvý vzduch Klimkovic a nebo se s tím člověk rodí?? S takovým nádherným darem k druhým promlouvat???:o)
07.10.2005 13:16:00 | Sunny