Ano, ale musí tu být někdo, s kým se smát, takové lidičky mám kolem sebe nejradši.
29.03.2009 10:00:00 | Kapka
Krásné, máš naprostou pravdu! Jsem zastáncem hesla: "S úsměvem jde všechno líp. Tak se nemrač!" - takže tvá báseň je naprosto přesná. Někdy sice do smíchu není, ale je dobré, když víme, co nám může pomoci ... taková maličkost jako je úsměv! ST! :)
27.03.2009 21:50:00 | Anne Leyyd