..trsálista..
Anotace: ..je mu rok a půl..a tancoval už v břiše.. ..asi mu souzeno..s tím prostě na svět přišel..:o))
Máme doma tanečníka..kdyby jste ho viděli
Trsá na punk i na metal..na zemi i v posteli
Máme doma tanečníka..točí zleva doprava
A když sebou někam řízne..je to pro něj zábava..
Máme doma tanečníka..tancuje už odmala
Preferuje rychlá sóla..nuděj´ ho ta pomalá
Máme doma tanečníka..vzorem pro něj Iron jsou
Jen uslyší první tóny..rozjede to s noblesou..
Máme doma tanečníka..žánrům bude rozumět
Kapely i jejich leadery..bude umět nazpaměť
Máme doma tanečníka..hudbu slýchá každý den
Rytmus má holt asi v krvi..nebyl o něj ochuzen..
Přečteno 328x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, BArBArKO, NikitaNikaT., labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)