Vzdycky mne fascinuji lide, kteri me zvou a rikaji jak mnoho maji knih, vzdycky mne ale uplne nejvice zajima kolik jich precetli. Rika se sice ze ve vine je pravda ale prece jen me vice pritahuji ty knihy . Moc pekne demonstrativne napsano.
21.02.2009 14:51:00 | carodejka