Anotace: ..výplod mé mysli inspirován přílišnou konzumací románů Agáty Christie
Myslím, že naše země, proslulé neustálou nespokojeností jen podněcují nesympatičnost starých osob. Já se na stáří těším, vůbec si nebudu ztěžovat a kazit ostatním život;)odjedu někam k moři, tam si sednu a budu si číst.
23.02.2009 18:44:00 | slečna Nefertiti
Když vidím ty důchodkyně v MHD, taky bych se nedotkl jakéhokoliv produktu, jimi vyrobeného, natož abych jej pozřel:)) ale na druhou stranu, pokud nezemřu mladý a krásný, taky se jednou do důchodového věku dostanu a třeba se i k těm marmeládám uchýlím, tudíž díky za tip:))
23.02.2009 00:02:00 | Squat_the_world
máma taky dělá marmélady, ale asi s větší láskou, když všichni ještě žijem :o)
22.02.2009 14:43:00 | kikis