O psychiatrické panence
Anotace: ... s diagnózou F50.8
Taková hezká pohádka to byla
Než loutková panenka ožila
A dřevěné panáčky zničila
Pak lidem se zhnusila
Z jeviště skočila
Divadýlko spálila
Aby se zabila
Shořela
Nežila
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, enigman, zlomeny srdce, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)