Vlny
Anotace: Jen tak píšu písmena, co mi přichází namysl ...
Víš kam se nejlíp píšou básně?
Do písku blízko oceánu.
Přidáš slovo, zní to krásně,
jen chvilku a můžeš začít znovu.
Je to bezva, mít vždycky čistý list.
Jenže nikdo jiný to nestíhá číst.
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
Komentáře (2)
Komentujících (2)