Tak to by mně (samozřejmě i těm všem) opravdu, ale opravdu líto bylo, kdyby tu tvých veršů a básní nebylo, piš nekonečně dál, jak vidíš, každý si to přál.
23.02.2009 11:22:00 | Kapka
... ale piš dál :oD vtipné. Ale hele... tohle by mi zrovinka na kohosi sedlo??? :o)
22.02.2009 19:37:00 | NikitaNikaT.
Nerouhej se WAYWARDE, každý zmlkne až přijde jeho čas. Těch zbytečně, netečně mlčících je příliš mnoho, čímž uvolňují prostor těm co by vskutku měli mlčet...
22.02.2009 18:28:00 | Mario de Janiero
Já nevím, co to se mnou je, ale tenhle humor miluju a ty jsi v tom Mistr!!! Škoda, že je ho tu tak málo a přes literáckou láskybolnou hromadu není vůbec vidět.
22.02.2009 14:16:00 | Aťan
Zní to pikantně...
22.02.2009 01:32:00 | rybí prdy