Marně hledám pevný bod,
často by mi přišel vhod,
každý hledá podle vkusu,
často v láhvi Gambrinusu,
zdá se každopádně,
že se schoval na dně.
23.02.2009 00:44:00 | ota.pé
Já ten bod marně
léta hledal
často hnán z musu
do hnusu
a von se mrcha schoval
na víčko Gambrinusu.
22.02.2009 13:32:00 | zenge
k zástupu se hlásím taky
ego lechtat mi příjde vhod
příliš však jsem krátkozraký,
jen těžko hledal bych Gé bod
:o)
Jiří senior
22.02.2009 08:54:00 | j.c.