Anotace: Celkově to není dopracované, proto to sem asi dávám, nějak jsem to ucelila, ale popravdě potřebuji čas, abych se na to podívala zase trošku jinak a věděla, co bych tam dala jinak apod. Ale přesto ji sem dávám, s trošku zvláštním koncem.
Tak tohle vážně nemá chybu...Dokonale napsaný a ta myšlenka ze života...wow :) píšeš fakt dobře..;)
24.02.2009 19:56:00 | Dev_LATea_princess
Souhlas. navíc si myslím, že na tu poslední myšlenku ohledně našich životů, bychom měli pamatovat všichni.
23.02.2009 18:01:00 | Vratislav
Já také souhlasím. tohle by se stávat nemělo...Jinak k básni, celkem nic moc, jsou zde nucené rýmy a to ztrácí na hezkém dojmu z básně!:)
22.02.2009 09:33:00 | Mounkey
Nu, souhlasím s touhle básničkou. Ano, je to smutný život. A někdy si mi ani nevážíme toho, co máme. Kdybych zažil něco takového jako ona. Hned bych věděl, co jsem měla a co jsem ztratil. Vystihuješ to krásně, je to smutná až baladická básnička ale krásná.
22.02.2009 09:12:00 | Adam Alexandr Velvet
Pravdivy zaver a hezky obsah. Mozna bych si pohral vic s formou...ale ST ;)
22.02.2009 02:14:00 | Nergal