Vesmír /Šílenství v TV/
Vesmír
je studnicí
moudrostí světa.
Už se rozpíná
/poklopec?/...
Vesmír
je výrazem
bláznovství nás všech.
Je tam zpousta bordelů
/ale žádná astronautka
do půl těla nahá, pánové/...
Vzhůru na pořádný výlet
/jenom účes od Taft
drží i ve stavu beztíže/!
Hvězdný prach
a tajné družice,
co se srazily
to
je
/náš?/
Vesmír.
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Mario de Janiero
Komentáře (1)
Komentujících (1)