Anotace: ..............
Moc hezké, mně se líbí, když takhle mladí lidé píšou o smrti, je na tom něco... nevím. :-)
27.02.2009 10:10:00 | Tracy Beakerová
...když pominu, proč asi takto filozofuje mladý muž...ptám se sebe sama, co bychom dělali celou tu věčnost, kdybychom nezemřeli?...asi by nebyla nikdy dokonalá spokojenost... :-)
24.02.2009 12:26:00 | Lota