Noční blues
Anotace: přeberte si to... a nebo si to přijeďte přebrat sem, pochopíte
Červený oblek ošklivého chlápka
černé klobouky
a kolty bez pozlátka
prázdný bar
a vytřískaná okna -
- noční blues...
Město je studené
pro bosé nohy
slzy mrznou a cinkají na dláždění
nikdo nedocení
nabídku k sňatku
možná snad pozlacenou
oprátku...
Noční blues.
Ulice je zasněná
netuší o příchozích
ječivá ozvěna
vypráví příběhy
o bozích
potácivý krok
má jeden z nich...
Noční blues.
Prázdný bar
a kolty bez pozlátka
a pleška ošklivého chlápka...
Můj klavír a
noční blues.
Přečteno 299x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Noc17, Kubino 2, Radek.oslov.Šafárik, Jiparo, Alasea, Anewue, Markéta G., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)