Země páně
Anotace: ..vždy je nadosah
Dotýkám se tvého těla
a zanechávám krev
ty se však nebráníš
jakobys to chtěla
za okny zní řev
dálnice do země páně
ležíme tu k sobě blíž
jako ty dvě laně
střípky dávných lásek
poškrábaly moje dlaně
a lístky sedmikrásek
odlétají do země páně
"Otevřeme okno a také poletíme!"
Přečteno 298x
Tipy 16
Poslední tipující: Oťas, Holis, Kapka, jedam, Radek.oslov.Šafárik, kikis, NikitaNikaT., Isobel, enigman, Squat_the_world, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)