Anotace: ...
... jako od popelky... jenomže tohle je jiná pohádka, tohle je život sám...
23.02.2009 18:07:00 | NikitaNikaT.
Mlha za mnou, mlha přede mnou - taky se mi tenhle verš vždy líbil, nenapadlo by mě ho zakomponovat do své básně, sem se hodí - moc pěkně pracuješ se zdroji:-)originální báseň, vážně se mi líbí!
23.02.2009 15:06:00 | Lady d'Arab