Anotace: jablkový koláč...
Další pocta babičce...hodně se tu o babičkách píše...musím se polepšit, já ještě nic...:-)) Hezoučký...
24.02.2009 20:36:00 | shakespeares
Luxusní ;-)
To nám včera udělala babička vdolky..trochu jiný směr, ale stejná kvalita :-)
23.02.2009 20:37:00 | Chancer