Anotace: Bohužel
Možno jsou proto, abychom si udělali svět barevnější... snad proto, abychom věděli, že je všecko... láska, štěstí, bolest, smutek, život, smrt...
27.02.2009 22:37:00 | NikitaNikaT.
Ale copak? Čím ostřejší, tím lepší vlastnosti..ale pozor na lámavost ;-)
23.02.2009 20:40:00 | Chancer