SAN
Anotace: Nevím, kam to zařadit, tak se prosím nezlobte.
Somewhere...
Objímám tvé srdce...
Around...
tma, ta děsivá tma...
Nothing...
naděje na lepší zítřek?
Ztratila se v matematické rovnici.
Toulám se mezi řádky,
nahoru a dolů,
jako po housenkové dráze
a když vylezu na vysoké Dé
vidím...
os, os, os, os, os
.
.
.
omdlévám
Až budou padat hvězdy z přeplněné oblohy,
schovám hlavu pod polštář a budu dělat,
že neexistuje svět...
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: xkacerka, Terulienka, jedam, kikis, Radek.oslov.Šafárik, Fighting Dreamer
Komentáře (3)
Komentujících (3)