Výhled z okna mladého
Anotace: Jenom takovej čirej pokus o text..
Nevíš
s hlavou skloněnou
ty nevíš
kudykam
přijit na to kdo jsi co jsi
musí každý sám
Čekáš na den
prý už vzlítneš
a svět bude zas jinačí
budeš stále šťastný zdravý
všechno bude krásnější
Taky cítíš že jsi jiný?
Děláš co se nedělá?
Tvůj život zdá se tolik bídný
oproti těm ostatním
Že orlům se ty- vrabčák- vzepřeš
stále jenom sníš
Prý se tomu říká mládí
k pokusům a strachu svádí
Svádí k hloupým myšlenkám
hlavně nikdy nebýt sám
Stůj co stůj se všechno změní
tím si jistý musíš být
neboj zkoušet a mít radost
rozpaky nemusíš mít..
Přečteno 265x
Tipy 15
Poslední tipující: Isquieasuus, Sarishka, Bíša, kikis, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, padající do neznáma, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)