Anotace: původně jsem chtěla psát něco o nádherném zrcadle a o tom nej vyznání, jaké se ženě může dostat ... ale na konec vzniklo toto a nevadí mi, když to bude zase někdo považovat za říkanku ...
Sbírka: Zář bláznů
Dala jsem ST! rozhodně to žádná řékačka není. Líbí se mi obsaha závěr je prostě super.
01.03.2009 19:09:00 | NikitaNikaT.
Velmi Ti přeji splnění všech snů. Mnoho dětí s rodinami, dávajících radost a pocity štěstí.
24.02.2009 14:25:00 | Mario de Janiero
nádhera.....taky bych chtěla být šťastně zamilovaná.......a psát srdcem.........nádhera
24.02.2009 11:00:00 | floreciente
Všetko bude tak, ako má byť. A do tejto istoty nepatrí žiadne "snáď". :)
Pekne si to napísala, viem presne lokalizovať miesto v tele, odkiaľ to vyšlo... :-)
24.02.2009 08:36:00 | maranika
o těch říkačkách tomu se směj, to říkali Wolkerovi
po celý život... J.F.J.
24.02.2009 08:28:00 | J.F.Julián