...::: po probuzení :::...

...::: po probuzení :::...

Anotace: tudle sem napsal když jsem se dnes probudil 11:33(odeslano)

Na křídlech neřesti
v kaluži bolesti
strach se topí
oči pláčou
však kroutí se boky
a slzy touhy
okamžik pouhý
na krajíčku čekají
štěstí chcou
však bolest neznají
svou cestou jdou
oháníc se svobodou
sami jsou
a přátelství ledají
avšak z něj potaji
lásku dělají
a kamarády ztrácí...
Autor deSolAxe, 09.10.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dostává mě to, je to fakt dobrý... Hoooodně dobrý...

06.11.2005 21:35:00 | Králík

hrozně pesimistický, ale jinak moc pěkný, realita je krutá.

10.10.2005 22:46:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí