kolegyně to jste mě nepochopila...je tam naděje, že to jaro přijde i beznaděj, že možná bez otce..
ale každopádně se ptám...máš rád jaro??.-)
18.03.2009 10:11:00 | Lady Carmila
myslím, že není o jaru..je o zimě..tvrdé a přece přirozené,cítím ten chlad a přece to není beznadějné.mámy pro synáčky dokážou skoro cokoliv.je tam naděje.krásné..!
09.03.2009 19:25:00 | yourqueen